WEBINARS



Model-Integrated Evidence (MIE) Industry Meeting Pilot Program

January 18, 2024, 1:00 – 3:00 pm EDT

Welcome	Welcome and Overview	1:00 - 1:05 pm
(5 min)	Forest "Ray" Ford, Jr., Captain, United States Public Health Service Pharmacist Small Business and Industry Assistance (SBIA) Division of Drug Information (DDI) Office of Communications (OCOMM) Center for Drug Evaluation and Research (CDER)	
Opening Remarks (15 min)	Introduction to MIE Industry Meeting Pilot Program Liang Zhao, PhD Director Division of Quantitative Methods and Modeling (DQMM) Office of Research and Standards (ORS) Office of Generic Drugs (OGD) CDER	1:05 - 1:20 pm
Talk 1 (15 min)	MIE Pilot Program: Process Overview Maria Monroy-Osorio Regulatory Health Project Manager, ORS OGD CDER	1:20 - 2:35 pm
Talk 2 (15 min)	Potential Topics for Discussion Through the MIE Industry Meeting Pilot Program Andrew Babiskin, PhD Lead Pharmacokineticist, DQMM ORS OGD CDER	1:35 - 1:50 pm
Talk 3 (15 min)	Considerations and expectations when meeting with the FDA under the Industry Meeting Pilot MIE program Eleftheria Tsakalozou, PhD Senior Pharmacologist (Acting TL), DQMM ORS OGD CDER	1:50 – 2:05 pm
Panel Discussion (20 min)	 Moderator: Lanyan (Lucy) Fang, PhD, Deputy Director, DQMM ORS OGD CDER Panelists: Bhagwant Rege, PhD, Division Director, Division of Biopharmaceutics (DB) Office of New Drug Products (ONDP) Office of Pharmaceutical Quality (OPQ) CDER Partha Roy, PhD, Director, Office of Bioequivalence (OB) OGD CDER Robert Lionberger, PhD, Director, ORS OGD CDER Liang Zhao 	2:05 - 2:25 pm
Speaker Q&A Discussion (30 min)	Moderator: Forest "Ray" Ford, Jr. Panelists: Liang Zhao Eleftheria Tsakalozou Andrew Babiskin Maria Monroy-Osorio Fang Wu, PhD, Senior Pharmacologist, DQMM ORS OGD CDER Meng Hu, PhD, Lead Engineer, DQMM ORS OGD CDER	2:25 - 2:55 pm
Closing Remarks (5 min)	Closing Remarks Robert Lionberger or Lei Zhang	2:55 - 3:00 pm